Aftocht Idrissi voorspelt weinig goeds voor Feyenoord

Reacties

Oussama Idrissi is donderdagavond geblesseerd uitgevallen bij Feyenoord in het Europa League-duel met FC Midtjylland. De Marokkaanse vleugelspits leek zich te blesseren aan zijn hamstring.

Aftocht Idrissi voorspelt weinig goeds voor Feyenoord
© Pro Shots
FC Midtjylland
FC Midtjylland
2 - 2
Feyenoord
Feyenoord

De wedstrijd was een half uur oud toen Idrissi met een grimas op zijn gezicht naar zijn bovenbeen greep. Trainer Arne Slot wist meteen genoeg en gebaarde Alireza Jahanbakhsh om zijn trainingspak uit te trekken.

De aftocht van Idrissi voorspelde weinig goeds. Ondersteund door leden van de technische staf verdween de 26-jarige linksbuiten de catacomben in. De van Sevilla gehuurde aanvaller lijkt wel even buitenspel te staan.

Dat zou een tegenvaller zijn voor Idrissi en Feyenoord, want de voormalig speler van AZ en Ajax begon net op dreef te raken. De zevenvoudig international koestert daardoor ook nog enige hoop op WK-deelname met Marokko.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer O. Idrissi
Meer over O. Idrissi
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.