Afrika Cup-actie: win 11 keer je inzet met goals van Haller en Salah

ADVERTORIAL – Met Ivoorkust tegen Egypte staat vandaag een grote clash op het programma in de Afrika Cup. Wie wordt de held in de achtste finale, Sébastien Haller of Mohamed Salah? Of slaan allebei de aanvallers toe? Bekijk de aanbieding van Jack's en speel mee!

Afrika Cup-actie: win 11 keer je inzet met goals van Haller en Salah
© Imago

Op ons verzoek zijn de quoteringen voor goals van Haller en Salah flink verhoogd. Jack's biedt Specials aan voor beide goalgetters, waarbij zowel de odd voor een goal van de Ajax-spits als die voor een treffer van de Liverpool-smaakmaker verhoogd is naar 3.75. De quotering bij de Special over allebei de Afrika Cup-sterren is nog hoger: Genoemde spelers scoren tijdens hun wedstrijd (11.00).

De aanbiedingen op een rij:
- Sébastien Haller scoort: 3.75
- Mohamed Salah scoort: 3.75
- Sébastien Haller en Mohamed Salah scoren allebei: 11.00

Speel nu mee met deze weddenschappen en profiteer van de hoge odds.

Ivoorkust plaatste zich als groepswinnaar voor de achtste finale en knikkerde in de laatste groepswedstrijd een serieuze titelkandidaat uit het toernooi. Er werd met 3-1 gewonnen van Algerije, waardoor het einde verhaal was voor Riyad Mahrez en co. Die overwinning zal Ivoorkust extra vertrouwen hebben gegeven en het land is ook de favoriet tegen Egypte. De odd voor een overwinning van de ploeg van bondscoach Patrice Beaumelle is 2.32. Speel je liever meer op zeker en denk je dat Ivoorkust zich misschien wel na verlenging of strafschoppen plaatst voor de kwartfinale? Dan is de quotering van 1.60 voor Team bereikt volgende ronde interessant.

Egypte maakte minder indruk in de poulefase. Er werd in het eerste duel verloren van Nigeria, waarna magere zeges op Guinee-Bissau en Sudan volgden. Was het slechts een kwestie van warmdraaien en volgt er nu een glorietocht naar eindwinst, net als in 2006, 2008 en 2010? Inzetten op een overwinning van Egypte kan je 3.65 keer de inleg opleveren. De quotering voor Team bereikt volgende ronde is hier 2.35.

Waar bij Egypte voorin de ogen echt volledig op Premier League-topscorer Salah gericht zijn, komt bij Ivoorkust het gevaar van meerdere kanten. PSV'er Ibrahim Sangaré is met zijn taken op het middenveld degene die veel werk opknapt voor creatieve spelers, voor bijvoorbeeld Nicolás Pépé. Laatstgenoemde was in de groepsfase gemiddeld verantwoordelijk voor maar liefst vier doelpogingen per wedstrijd en scoorde al twee keer. De notering voor een goal van de Arsenal-aanvaller is nu 3.65. Daarmee is hij bij Ivoorkust achter Champions League-topschutter Haller de favoriet om te scoren. Wordt het de dag van de Ajacied? Haller stond er dit seizoen in de Champions League telkens op de belangrijke momenten en scoorde tien keer in het miljardenbal. Die prestaties maken de Special van nu nog aantrekkelijker: 3.75 voor een goal van de Ivoriaanse scherpschutter, die mogelijk ook de strafschoppen neemt nu Franck Kessié de laatste penalty gemist heeft.

Pak je kansen bij Jack's en geniet met extra spanning van de Afrika Cup-kraker die om 17.00 uur begint. Voor nieuwe spelers is een free bet tot 50 euro beschikbaar.

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's