Afgebroken neus bronzen Ibrahimovic zorgt voor ergernis

Reacties
Afgebroken neus bronzen Ibrahimovic zorgt voor ergernis
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Het bronzen beeld van Zlatan Ibrahimovic heeft al voor genoeg ophef gezorgd. Nu is het de afgebroken neus die ergernis wekt.

Sinds de onthulling van het standbeeld in Malmö is er reuring. Het kunstwerk werd zelfs van zijn sokkel gehaald nadat Malmö FF-fans hun onvrede over hun held botvierden op de bronzen Zlatan. De keuze van Ibrahimovic mede-eigenaar te worden van rivaal Hammarby IF had kwaad bloed gezet.

Terwijl de gemeente nog op zoek is naar een nieuwe plaats voor het standbeeld, komt er nieuwe ergernis naar boven met betrekking tot het kunstwerk. De kunstenaar Peter Linde is verbolgen dat de afgebroken neus wordt aangeboden op de Zweedse verse van marktplaats. 'Ik vind het raar dat er geld wordt verdiend aan een misdaad.' Inmiddels zou er duizend euro zijn geboden.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.