Afgang tegen Ajax dreunt nog altijd flink na bij Real Madrid

Reacties

De afgang in de achtste finale van de Champions League tegen Ajax dreunt nog altijd flink na bij Real Madrid. Niet alleen heeft de voor De Koninklijke fatale return opnieuw slachtoffers geëist in de spelersgroep, het is ook de vraag of trainer Santiago Solari mag aanblijven.

Afgang tegen Ajax dreunt nog altijd flink na bij Real Madrid

Eerst het blessurenieuws. Nadat woensdag al bekend werd dat de Braziliaanse aanvaller Vinícius Junior dit seizoen niet meer in actie kan komen door de knieblessure waardoor hij dinsdagavond al voor rust naar de kant moest, meldt Real dat nu ook Dani Carvajal en Lucas Vázquez een serieuze blessure hebben overgehouden aan het thuisduel met Ajax.

Vázquez (foto) moest de strijd net als Vinícius al voor rust staken met een hamstringblessure en werd vervangen door Gareth Bale. De Welshman zal voorlopig meer kansen krijgen, aangezien de 27-jarige vleugelaanvaller waarschijnlijk een maand aan de kant staat. Ook Carvajal, die de wedstrijd wel uitspeelde, staat waarschijnlijk zolang aan de kant.

Solari
De twee Spaanse internationals missen daardoor niet alleen de start van de EK-kwalificatiereeks later deze maand tegen Noorwegen en Malta, maar uiteraard ook de twee competitieduels die Real nog speelt voordat de interlandperiode aanbreekt met Real Vallolid en Celta de Vigo. Of Solari dan nog op de bank zit, blijft vooralsnog gissen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De Madrileense kranten AS en Marca speculeren er flink op los sinds Real de laatste serieuze kans op een prijs in rook zag op gaan. Zo zou er al contact zijn geweest met Zinedine Zidane, die naar verluidt heeft bedankt voor de klus, en is nu ook José Mourinho weer benaderd als we de berichten mogen geloven. Ondertussen leidde Solari donderdag gewoon de training.

Ruzie
Hoewel de Argentijnse coach de slechtst presterende Real-trainer ooit is in thuiswedstrijden, wijzen steeds meer beschuldigende vingers richten Florentino Pérez. De voorzitter zou dinsdagavond in de kleedkamer hebben uitgehaald naar de spelersgroep, waarop de geschorste Sergio Ramos opstond en naar Pérez sneerde: 'Geef me mijn geld en ik ben weg.'

Ramos gaf Pérez in de verhitte discussie naar verluidt de schuld van het dramatische seizoen en hekelde het beleid van de voorzitter, die aanvankelijk Julen Lopetegui wegkaapte bij de Spaanse bond om hem enkele maanden later weer te ontslaan. Ondertussen werd clubtopscorer Cristiano Ronaldo verkocht. De gevolgen zijn voor een club als Real desastreus.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.