Advocaat pakt Feyenoord 'bij de poten' tijdens eerste training in Marbella

Reacties

Feyenoord werkte dinsdagochtend de eerste training af op de velden van het Marbella Football Center. Tijdens de besloten sessie legde Dick Advocaat de nadruk op druk zetten in een groot positiespel.

Advocaat pakt Feyenoord 'bij de poten' tijdens eerste training in Marbella
© Pro Shots

De trainer liet zich nadrukkelijk gelden. 'Dat is nodig', zei Advocaat eerder, 'deze groep moet je elke dag weer bij de poten pakken.' De trainer wil het voetballende gedeelte verbeteren. Onder zijn leiding verloor Feyenoord nog niet, maar zelden tot nooit was de ploeg beter dan de tegenstander. Als Feyenoord ook in de manier van spelen verbetert, gelooft Advocaat dat zijn elftal zich kan gaan mengen in de strijd om de derde plaats in de Eredivisie, helemaal als hij er ook nog twee, drie nieuwe spelers bij krijgt.

De keepers, vier in totaal: Vermeer, Bijlow, Marsman en Evora trainden vanochtend apart van de groep. Dat deden ook de geblesseerde spelers. Rick Karsdorp en Ridgeciano Haps werkten eerst een programma af in de gym, voordat ze op het veld individueel verder trainden. Ook Sven van Beek deed dat, maar hij lijkt wat verder in zijn herstel. De verwachting is dat de terugkeer van vooral Haps nog wel even op zich zal laten wachten. De linkervleugelverdediger heeft last van zijn knie.

Advocaat nam zijn geblesseerde spelers toch mee naar Marbella, doordat ook de medische staf is afgereisd. De Rotterdammers trainen vanmiddag nog een keer in Marbella, maar dat betreft een sessie in het krachthonk. Morgen volgt de eerste oefenwedstrijd van 2020 tegen 1899 Hoffenheim, de ploeg van trainer Alfred Schreuder.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.