Advocaat ontkent wilde geruchten over Haps

Reacties

Feyenoord-trainer Dick Advocaat is tijdens de persconferentie richting het Europa League-duel met Dinamo Zagreb ingegaan op de wilde geruchten die de ronde doen over Ridgeciano Haps. Er werd zelfs gefluisterd dat hij in de gevangenis zou zitten.

Advocaat ontkent wilde geruchten over Haps
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
0 - 2
Dinamo Zagreb
Dinamo Zagreb

Advocaat hielp dat gerucht naar het rijk der fabelen. 'Ik vind het echt vervelend dat mensen dat schrijven. Echt waar, hij is gewoon ziek. Om te insinueren dat hij in de gevangenis zit, vind ik wel ver gaan', aldus Advocaat, die daar verder niet op in wilde gaan. 'Ik mag er niks over zeggen en dat is ook aan hem.'

Of Advocaat wel contact heeft met zijn linksback? 'Ik heb contact gehad met de familie.'

'Als je in de gevangenis zit, mag je er niet bij zijn, hè', grapte de coach, voordat hij heel duidelijk maakte dat dat dus niet de oorzaak van zijn afwezigheid is. 'Dat is dus echt niet zo. Als hij terug is, moet hij zelf maar vertellen wat hij had.'

Haps was dit seizoen met vier goals in tien officiële duels een van de uitblinkers bij Feyenoord, voordat de Rotterdammers op 19 november bekendmaakten dat de 27-jarige verdediger voorlopig aan de kant zou staan. Haps miste daardoor de laatste drie duels met Fortuna Sittard, CSKA Moskou en FC Utrecht.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer R. Haps
Meer over R. Haps
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.