Advocaat kondigt komst assistent aan: Kuijt is het niet

Reacties

Feyenoord-trainer Dick Advocaat heeft aangekondigd dat er een nieuwe assistent-coach aan zijn staf toegevoegd zal worden. Dat is noodzakelijk door het vertrek van Zeljko Petrovic naar Willem II. De ervaren coach streepte ook alvast twee namen door.

Advocaat kondigt komst assistent aan: Kuijt is het niet
© Pro Shots

Omdat Petrovic in Tilburg de plaatselijke trots in de Eredivisie moet houden, is er een plekje vrijgekomen. Donderdag gaf Kuijt nog aan met de clubleiding in gesprek te zijn over zijn rol, maar de Katwijker gaat niet naast Advocaat in de dug-out zitten, zo liet de Feyenoord-trainer resoluut weten tijdens zijn persconferentie. 'Van Dirk Kuijt weet ik niks. Volgens mij is het ook geen optie. Er komt waarschijnlijk wel iemand bij, maandag.' Uit de eigen gelederen? 'Dat zou kunnen', aldus Advocaat, die even later desgevraagd ook een streep zette door de naam van Mario Been.

Advocaat meent ondertussen dat Willem II met het aanstellen van Petrovic een prima keuze heeft gemaakt. 'Geweldig. Een heel goede keuze van Willem II. Zeljko is een zeer bezeten man, die hopelijk zijn manier van werken op de spelers kan overbrengen. Een fanatieke jongen, ik ben blij dat hij die kans heeft gegrepen', aldus Advocaat, over de kersverse coach van de Tilburgers. Op Valentijnsdag treft hij zijn oude assistent. 'Maar het is altijd een innig weerzien met hem hoor', zo gaf Advocaat met een knipoog aan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.