Advocaat is duidelijk: einde verhaal voor Tannane bij FC Utrecht

Reacties

Oussama Tannane hoeft niet te rekenen op een nieuwe kans bij FC Utrecht. Trainer Dick Advocaat heeft duidelijk gemaakt dat hij de op non-actief gestelde aanvaller sowieso niet in genade gaat aannemen.

Advocaat is duidelijk: einde verhaal voor Tannane bij FC Utrecht

De club wilde vrijdag geen mededelingen doen over de reden van de maatregel, maar meerdere mensen bevestigden tegenover VI dat Tannane deze week de hoofdpersoon was bij een incident op het trainingscomplex. FC Utrecht maakte in een statement duidelijk dat er met Tannane binnenkort naar een oplossing gezocht wordt.

Volgens Advocaat ligt die oplossing sowieso niet in de Domstad. Tegen het AD zei de coach: 'Er is geen weg meer terug voor Tannane. Hij gaat niet meer bij FC Utrecht spelen. We vonden dat dat niet kon wat hij deed op het veld. Ik zag het wel een beetje aankomen, maar sommige dingen kan je niet voorkomen. Het is jammer.'

De carrière van Tannane hangt de laatste jaren van teleurstellingen aan elkaar. De 24-jarige aanvaller mislukte na een succesperiode bij Saint-Étienne en kon als huurling maar niet aarden bij Las Palmas. FC Utrecht gaf hem dit seizoen een nieuwe kans door hem te huren van Saint-Étienne. Tannane kwam tot vijftien Eredivisie-optredens, waarin hij één keer scoorde en vier assists gaf.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.