Advocaat gooit Feyenoord niet op de schop voor Ajax-thuis

Reacties

Feyenoord begint zondag met Robert Bozeník, João Carlos Teixeira en Bryan Linssen aan De Klassieker tegen Ajax. Laatstgenoemde is op tijd hersteld van een lichte kwetsuur die hij afgelopen week opliep tijdens het bezoek aan ADO Den Haag (3-2 verlies).

Advocaat gooit Feyenoord niet op de schop voor Ajax-thuis
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
0 - 3
Ajax
Ajax

Wegens schorsingen ontbreken Steven Berghuis en Jens Toornstra in De Kuip, waardoor Dick Advocaat niet zo heel veel opties had. Tyrell Malacia, Orkun Kökcü en Luis Sinisterra, die vorige week tegen ADO allemaal halverwege werden gewisseld, staan gewoon weer in de basis. Sowieso gooit Advocaat zijn elftal niet op de schop: Teixeira voor Toornstra is de enige wijziging.

Feyenoord heeft een achterstand van vijf punten op Vitesse, dat de vierde plaats inneemt en daarmee op koers ligt voor de derde voorronde in de Europa Conference League. De Arnhemmers gingen vrijdagavond onderuit tegen Sparta Rotterdam.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.