ADO wacht nog op bod voor topscorer Havenaar

Reacties

Mike Havenaar is gewild in Azië, maar begint gewoon met ADO Den Haag aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

ADO wacht nog op bod voor topscorer Havenaar

Vissel Kobe uit Havenaars vaderland Japan heeft in de Hofstad geïnformeerd naar de beschikbaarheid en prijs van de dertigjarige spits, maar van een bod is het (nog) niet gekomen. 'Er is ook wat belangstelling van clubs uit andere Aziatische landen, maar dat is ook nog niet concreet', aldus technisch manager Jeffrey van As.

Als grootverdiener drukt Havenaar zwaar op de begroting bij ADO Den Haag. Bovendien kan de club een transfersom ook goed gebruiken. De afgelopen twee seizoenen eindigde Havenaar als clubtopscorer van ADO met respectievelijk zestien en negen doelpunten. Zijn contract loopt nog tot 2018.

Trainer Fons Groenendijk begint maandag met een smalle selectie aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Ten opzichte van de afgelopen jaargang zag hij Guyon Fernandez, Abel Tamata, Ruben Schaken, Gervane Kastaneer, Tom Trybull, Nasser El Khayati, Randy Wolters en Dion Malone vertrekken. Daar staat tot dusver slechts de komst van Nick Kuipers (MVV) en de terugkeer van de verhuurden Dennis van der Heijden, Ludcinio Marengo en Tim Coremans tegenover.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.