ADO vindt eerste versterking voor Pardew in Engeland

Reacties

ADO Den Haag heeft beet in zijn zoektocht naar winterversterkingen voor de nieuwe trainer Alan Pardew. De Engelse verdediger Sam Stubbs komt op huurbasis over van Middlesbrough en zal zich vanmiddag al melden op het trainingskamp in Spanje.

ADO vindt eerste versterking voor Pardew in Engeland
© Pro Shots

Stubbs, zoon van voormalig Everton-verdediger Alan Stubbs, speelde de eerste seizoenshelft al op huurbasis voor Hamilton Academical. De Schotse club moet na een half jaar alweer afstand doen van de 21-jarige mandekker, omdat Middlesbrough ervoor kiest hem de rest van het seizoen bij ADO te stallen.

Stubbs was in de eerste seizoenshelft basisspeler van Hamilton in het Schotse Premiership, waarin hij negentien keer in actie kwam. Tijdens de tweede helft van het afgelopen seizoen maakte de in Liverpool geboren verdediger zijn minuten in de League Two bij Notss County. Voor de hoofdmacht van Boro speelde hij nog niet.

Bij ADO moet Stubbs de concurrentie aangaan met Tom Beugelsdijk en Shaquille Pinas, in de eerste seizoenshelft het centrale duo van de in degradatienood verkerende club. De Engelsman is voor de onlangs aangestelde Pardew de eerste versterking van deze winter. Wel vertrok doelman Mike Havekotte al op huurbasis naar FC Dordrecht.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.