ADO vindt broodnodige aanvallende versterking bij Leeds

Reacties

ADO Den Haag heeft zich versterkt met Pawel Cibicki. De Zweedse aanvaller komt op huurbasis over van Leeds United. Volgend jaar heeft ADO de optie om de 25-jarige spits definitief over te nemen van de club uit het Championship.

ADO vindt broodnodige aanvallende versterking bij Leeds
© ADO Den Haag.

Met Cibicki krijgt trainer Fons Groenendijk er een multifunctionele aanvaller bij, vertelt manager voetbalzaken Jeffrey van As. 'Pawel is een creatieve, aanvallende ingestelde speler die voorin op meerdere posities uit de voeten kan. Een rol als nummer 10 kan hem ook liggen. Pawel heeft bewezen dat hij met beide benen, maar ook met het hoofd kan scoren.'

ADO was al langer bezig met het aantrekken van Cibicki. De Zweed met Poolse roots verdiende twee jaar terug met zijn prima prestaties voor Malmö FF een transfer naar Leeds United. Waar de voormalig jeugdinternational van Zweden én Polen voor de Zweedse club nog twaalf keer scoorde in 81 duels, bleef hij in tien wedstrijden voor Leeds droog staan.

Voor ADO is Cibicki na Michiel Kramer en Bilal Ould-Chikh de derde aanvallende versterking. De Eredivisie-club uit Den Haag leverde met het vertrek van Sheraldo Becker (Union Berlin) en Nasser El Khayati (Qatar SC) behoorlijk wat in qua productiviteit. ADO was eerder deze week ook al actief op de transfermarkt. Dinsdag huurde het Luuk Koopmans van PSV.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer ADO Den Haag
Meer over ADO Den Haag
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.