ADO pikt met routinier van Sheffield United achtste aanwinst op

Reacties

ADO Den Haag heeft vrijdag zijn achtste en laatste versterking binnengehaald. Mark Duffy komt over van Sheffield United.

ADO pikt met routinier van Sheffield United achtste aanwinst op
© Pro Shots

De 34-jarige Duffy is een rechtsbenige middenvelder met een karrevracht aan ervaring op de Engelse velden. In totaal speelde hij een kleine vierhonderd competitieduels op het tweede, derde en vierde niveau van Engeland. Sinds 2016 staat hij onder contract bij Sheffield United. Daar speelde hij 121 officiële wedstrijden en was hij afgelopen seizoen belangrijk in de promotie naar de Premier League.

Dit seizoen werd Duffy door Sheffield verhuurd aan Stoke City, waar hij beduidend minder aan spelen toekwam. Daarom is zijn verhuurperiode nu afgebroken en vertrekt hij naar Den Haag. Dat maakte trainer Alan Pardew vrijdag bekend tijdens zijn persconferentie.

Pardew bevestigde ook direct dat Duffy de laatste aanwinst is voor ADO deze maand. Eerder haalde de club al Sam Stubbs, George Thomas, Tudor Baluta, Laurens De Bock, Mick van Buren, Jordan Spence en Omar Bogle.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer ADO Den Haag
Meer over ADO Den Haag
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.