ADO maakt einde aan soap: El Khayati definitief naar Qatar

Reacties

Nasser El Khayati heeft zijn droomtransfer te pakken. Na wekenlange, zeer moeizame onderhandelingen hebben ADO Den Haag en Qatar SC een akkoord bereikt over de transfersom.

ADO maakt einde aan soap: El Khayati definitief naar Qatar

De dertigjarige El Khayati wordt nog deze week officieel gepresenteerd in Qatar, waar hij een contract voor twee seizoenen tekent. Daarmee komt er eindelijk een einde aan een soap die begon op 21 juli, toen ADO de aanvallende middenvelder vrij gaf om een transfer te regelen.

Het was geen geheim dat El Khayati na zijn uitmuntende prestaties vorig seizoen een mooie transfer wilde maken. ADO gaf ook aan mee te willen denken met de smaakmaker en alles leek in kannen en kruiken toen El Khayati al snel een akkoord bereikte met Qatar SC, maar de clubs kwamen er maar niet uit.

De laatste dagen is de transfer alsnog in een stroomversnelling gekomen en hebben de clubs een akkoord bereikt over het vertrek van El Khayati. Zo kan de technicus na drie weken eindelijk weer aan voetballen denken, heeft ADO de financiële middelen om een vervanger te halen en heeft Qatar SC zijn gewenste aanwinst binnen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.