ADO krijgt meteen visite uit Amsterdam tijdens eerste speelronde KKD

Reacties

Het conceptprogramma van de Keuken Kampioen Divisie voor komend seizoen is bekend. De Eerste Divisie gaat een week eerder dan de Eredivisie van start en kent meteen een paar aardige affiches tijdens de eerste speelronde.

ADO krijgt meteen visite uit Amsterdam tijdens eerste speelronde KKD
© Pro Shots

Zo stuit het gedegradeerde ADO Den Haag op zondag 8 augustus op Jong Ajax, pikant gezien de rivaliteit met de Amsterdammers. Later die middag ontvangt het eveneens gedegradeerde VVV-Venlo met NAC Breda meteen een van de concurrenten in de strijd om promotie.

Het seizoen 2021/22 gaat twee dagen eerder al van start met vijf duels. Een daarvan is Telstar - FC Emmen, dat na drie jaar Eredivisie weer is afgedaald naar de Keuken Kampioen Divisie. De Graafschap begint op zaterdag 7 augustus tegen Roda JC Kerkrade met de nieuwe jacht op promotie.

De verwachting is dat er bij de start van het nieuwe seizoen weer beperkt publiek welkom is in de stadions. Als de positieve ontwikkelingen van de coronapandemie doorzetten, kan zo snel mogelijk worden toegewerkt naar een optimale bezettingsgraad in het betaald voetbal. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Keuken Kampioen Divisie
Meer over Keuken Kampioen Divisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.