ADO kondigt vertrekkers aan en praat over contractverlengingen

Reacties

Op korte termijn worden de contouren van het nieuwe ADO Den Haag duidelijk. Afhankelijk van de eventuele contractverlengingen van basisspelers, moet de club de transfermarkt op.

ADO kondigt vertrekkers aan en praat over contractverlengingen

ADO is nog in gesprek met John Goossens en Erik Falkenburg. Ook Sheraldo Becker heeft al geruime tijd een aanbieding op zak, maar schermt met buitenlandse belangstelling. Onder meer Derby County en Middlesbrough hebben de rechtsbuiten op de korrel.

ADO hoopt Becker ervan te overtuigen dat nog een jaar Den Haag het beste is voor zijn sportieve ontwikkeling en dat hij – indien hij zijn niveau van het afgelopen jaar vasthoudt – vervolgens bij nog grotere clubs in beeld kan komen dan nu het geval is.

Derde doelman Mike Havekotte kan ook langer in Den Haag blijven. Mogelijk geldt dat ook voor Kyle Ebecilio. Het voormalige toptalent (voorheen Arsenal en Feyenoord) revalideerde de afgelopen maanden bij ADO en maakte in de laatste wedstrijd van het seizoen als invaller zijn opwachting. Het waren zijn eerste minuten sinds eind 2016 bij FC Twente.

De club heeft maandag laten weten dat voor Melvyn Lorenzen en Trevor David geen toekomst is in Den Haag. Aanvaller Lorenzen (24) kwam twee jaar geleden over van het tweede elftal van Werder Bremen, maar overtuigde niet in de Residentiestad. Verdediger David ontbrak vrijwel dit hele seizoen door een zware blessure. Huurlingen Giovanni Troupée (FC Utrecht) en Ricardo Kishna (Lazio) keren terug naar hun eigenlijke werkgevers.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.