ADO komt met update over De Graaf en schuift beloftencoach door

Reacties

Edwin de Graaf keert voorlopig niet terug als assistent-trainer bij ADO Den Haag. Na een uit de hand gelopen ruzie in de privé-sfeer met Donny Gorter zit de oud-profvoetballer sinds begin deze week thuis en aan die situatie verandert voorlopig niets.

ADO komt met update over De Graaf en schuift beloftencoach door

Technisch directeur Jeffrey van As geeft op de clubwebsite aan dat er nog niet veel aan de situatie is veranderd. 'We zijn momenteel met Edwin in gesprek en in afwachtingen van de uitkomsten van de gesprekken is er in gezamenlijk overleg besloten dat hij zich tot nader order niet op de club zal melden.'

Omdat er door het vertrek van Fons Groenendijk en de situatie rond De Graaf een gebrek aan stafleden is bij ADO, heeft de club Virgilio Teixeira doorgeschoven. De trainer van de beloften gaat interim-coach Dirk Heesen assisteren bij de laatste twee wedstrijden voor de winterstop.

Het is overigens zeer de vraag of De Graaf ooit nog terugkeert in zijn oude functie. De spelersgroep van ADO heeft zich achter ploeggenoot Gorter geschaard en er zou daarom sprake zijn van een onwerkbare situatie.

Spelersgroep ADO achter Gorter: 'Gedrag De Graaf onacceptabel'
Bekijk hier al onze video's
Meer ADO Den Haag
Meer over ADO Den Haag
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.