ADO huurt Kishna opnieuw van Lazio

Reacties

ADO Den Haag huurt Ricardo Kishna ook in het seizoen 2018/19 van Lazio. De 23-jarige aanvaller is momenteel nog steeds aan het revalideren van een kruisbandblessure.

ADO huurt Kishna opnieuw van Lazio

Kishna speelde vorig seizoen ook al op huurbasis bij ADO, maar zijn inbreng bleef beperkt tot twee duels. In zijn tweede wedstrijd, tegen zijn oude club Ajax in september, sloeg het noodlot toe. Kishna scheurde zijn voorste kruisband af staat sindsdien aan de kant.

De geboren Hagenaar doorliep zijn revalidatie tot nu toe in Den Haag en heeft zich nu officieel voor een extra seizoen aan de club uit de Hofstad verbonden. Het contract van Kishna bij Lazio loopt in de zomer van 2019 af. Kishna is daarmee de zesde zomeraanwinst voor ADO, dat eerder Yuning Zhang, Mike Havekotte, Dion Malone, Tomas Necid en Giovanni Troupée begroette.

'Ik heb tegen iedereen die het maar horen wilde gezegd dat ik bij ADO wil blijven. Het is mijn club. Ik voelde me bij het oppakken van de revalidatie meteen al weer onderdeel van de Haagse familie. Die club heeft al zoveel voor mij gedaan, ik wil nog iets terugdoen. En dat kan ik doen als speler, als ik fit ben. We gaan keihard door. Ik ben de club dankbaar en opgelucht dat alles nu rond is', reageert Kishna op de clubsite van ADO.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.