ADO heeft met komst Fraisl nu twee scorende keepers in de selectie

Reacties

ADO Den Haag heeft met Martin Fraisl een nieuwe doelman binnengehaald. De Oostenrijker heeft een contract tot het einde van het seizoen getekend bij de nummer zeventien van de Eredivisie.

ADO heeft met komst Fraisl nu twee scorende keepers in de selectie
© Pro Shots

Fraisl (27) gaat bij ADO de concurrentiestrijd aan met Luuk Koopmans, die dit seizoen in de bekerwedstrijd tegen Sparta Rotterdam nog wist te scoren. Ook Fraisl zit in het illustere gezelschap van scorende keepers. Toen hij in mei 2018 in de laatste minuut van het cruciale duel met Kapfenberger SV mee naar voren ging, knikte de doelman via de grond de 3-3 voor Floridsdorfer tegen de touwen.

'Ik had al gehoord dat de club een geschiedenis heeft met scorende keepers', lacht Fraisl op de website van ADO, doelend op Koopmans, Martin Hansen en Mike Havekotte. 'Toen ik dat speciale moment zelf mocht beleven, zat mijn toenmalige club ook in een lastige situatie. Daar wisten we toen uit te komen. Hopelijk lukt ons dat nu ook.'

Fraisl is transfervrij binnengehaald door ADO. De keeper vertrok eind december bij 2. Bundesliga-club SV Sandhausen, waar hij zijn contract liet ontbinden. Dat terwijl hij dit seizoen de eerste keus onder de lat was en de eerste elf competitiewedstrijden van begin tot eind meedeed.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer ADO Den Haag
Meer over ADO Den Haag
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.