ADO haalt met PSV'er Koopmans nieuwe concurrent voor Zwinkels

Reacties

Luuk Koopmans is de nieuwe doelman van ADO Den Haag. De Hofstedelingen huren de keeper voor één jaar van PSV en leggen hem vervolgens voor drie seizoenen vast.

ADO haalt met PSV'er Koopmans nieuwe concurrent voor Zwinkels

PSV verhuurde Koopmans (25) afgelopen seizoen aan MVV Maastricht, waar hij 37 keer onder de lat stond in de Keuken Kampioen Divisie. Dit seizoen wil de keeper zich bewijzen op het hoogste niveau. Sparta Rotterdam deed eerder al een aanbieding, maar ADO heeft nu beet.

Manager Voetbalzaken Jeffrey van As zag Indy Groothuizen (Vejle BK) tijdens deze transferwindow vertrekken en is blij dat ADO nu een vervanger heeft. 'We willen altijd drie goede keepers hebben en dat is met de komst van Luuk weer gelukt', zegt Van As op de website van ADO. 'Hij is een allround doelman, die veel uitstraling onder de lat heeft en in zijn carrière al aardig wat ervaring heeft opgedaan. Bij MVV was Luuk afgelopen seizoen de beste doelman van de Keuken Kampioen Divisie. We hebben veel vertrouwen in hem.'

Koopmans staat woensdag voor het eerst op het trainingsveld van ADO Den Haag. Hij gaat de strijd aan met Robert Zwinkels, die in de eerste drie wedstrijden van dit seizoen (die allemaal verloren gingen) onder de lat stond. Mike Havekotte is de andere concurrent van Koopmans.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.