ADO Den Haag neemt weer afscheid van lichtpuntje Summerville

Reacties

Crysencio Summerville keert vroegtijdig terug naar Feyenoord. Het achttienjarige talent speelde dit seizoen op huurbasis voor ADO Den Haag, waar hij een prima indruk maakte.

ADO Den Haag neemt weer afscheid van lichtpuntje Summerville

ADO meldt dinsdag dat Summerville in overleg is teruggekeerd naar Feyenoord. Daartegenover staat de terugkeer van Milan van Ewijk, Robin Polley en Mike Havekotte. Het drietal werd in de tweede seizoenshelft verhuurd, maar sluit nu weer aan bij de aangepaste trainingen van de Hagenaren.

Summerville is daar dus niet meer bij. De jonge aanvaller was dit seizoen één van de weinige lichtpuntjes in een verder grauw seizoen van ADO. In oktober kroonde hij zich op bezoek bij Vitesse tot jongste doelpuntenmaker in de Eredivisie-historie van ADO (17 jaar en 361 dagen). In totaal kwam Summerville tot twee goals en drie assists in dienst van de Hagenaren.

Bij Feyenoord heeft Summerville nog een contract tot medio 2021. Onlangs gaf hij in gesprek met VI al aan dat het zijn missie is om door te breken in De Kuip. 'Daar keer ik terug. Voetballen in een volle Kuip, het mooiste stadion van Nederland, daar droom ik al jaren van.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer ADO Den Haag
Meer over ADO Den Haag
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.