ADO Den Haag maakt staf compleet met keeperstrainer Segers

Reacties

Hans Segers tekent deze week een éénjarig contract, met een optie voor nog een seizoen, als keeperstrainer bij ADO Den Haag. De 58-jarige Brabander werkte eerder samen met Martin Jol – de huidige voorzitter van het technisch hart bij ADO – bij Tottenham Hotspur en Fulham.

ADO Den Haag maakt staf compleet met keeperstrainer Segers

Segers was ooit zelf tweede doelman bij PSV achter Pim Doesburg voor hij in 1984 naar Engeland vertrok. Hij ging aan de slag bij Nottingham Forest. Tussen 1984 en 1988 kwam hij uit voor Forest en werd hij verhuurd aan Stoke City, Sheffield United en het Schotse Dunfermline Athletic.

Zijn naam vestigde hij in Engeland definitief bij Wimbledon waar hij acht jaar op het hoogste niveau speelde. In zijn nadagen was hij nog actief voor Wolverhampton Wanderers, Woking en op 36-jarige leeftijd zelfs nog een keer voor Tottenham Hotspur. Als keeperstrainer werkte hij twee periodes onder Jol, de laatste jaren diende hij RKC en Eindhoven.

Segers completeert de nieuwe technische staf bij ADO Den Haag. Eerder al legde de residentieclub hoofdtrainer Aleksandar Rankovic en de assistenten Richard Knopper, Michele Santoni en Rick Hoogendorp vast. Segers is de opvolger van Raymond Mulder die de doelmannen bij Jong ADO Den Haag voor zijn rekening gaat nemen.

Bij ADO treft Segers met Luuk Koopmans een provinciegenoot met een PSV-verleden, al is het maar de vraag of Koopmans blijft aangezien er sluimerende belangstelling voor hem is. Routinier Robert Zwinkels verlengde afgelopen week zijn contract bij ADO Den Haag en gaat aan zijn zestiende seizoen in Haagse dienst beginnen.

Onlangs stonden we op VI PRO al stil bij de Wimbledon-jaren van Segers.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer ADO Den Haag
Meer over ADO Den Haag
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.