ADO Den Haag-lichtpuntje Van Ewijk speelt zich in de kijker

Reacties

Milan van Ewijk lijkt bezig aan zijn laatste maanden als speler van ADO Den Haag. De twintigjarige verdediger wordt nadrukkelijk gevolgd door meerdere clubs uit binnen- en buitenland.

ADO Den Haag-lichtpuntje Van Ewijk speelt zich in de kijker
© Pro Shots

Vanuit Duitsland volgen Schalke 04, Hamburger SV en SV Darmstadt al enige tijd nadrukkelijk de verrichtingen van Van Ewijk, terwijl onlangs ook het Schotse Celtic en het Belgische KAA Gent hun interesse kenbaar maakten. Vanuit de Nederlandse subtop wordt er eveneens geïnformeerd naar de vleugelverdediger.

Van Ewijk geldt dit seizoen als één van de spaarzame lichtpuntjes bij het dolende ADO Den Haag. De talentvolle rechtsback speelde twee jaar geleden nog bij de amateurs van Excelsior Maasluis, maar maakt sinds zijn entree in de Hofstad een stormachtige ontwikkeling door. Van Ewijk heeft nog een contract tot medio 2022 en ADO wil graag met hem verlengen. De kans is echter heel groot dat de verdediger na dit seizoen zal vertrekken.

'Op dit moment focust Milan zich op de degradatiestrijd met ADO', aldus zijn begeleider Style de Jong van Global Football Management. 'Hij laat zich niet afleiden door alle interesse. Bovendien hebben we samen een stappenplan gemaakt om de beste keuzes te maken in zijn prille maar veelbelovende loopbaan. Daar houden we ons aan vast.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.