ADO Den Haag bindt Steijn junior en stalt hem bij club van vader

Reacties

Sem Steijn heeft woensdag zijn eerste contract bij ADO Den Haag getekend. De aanvallende middenvelder, al jaren actief in de jeugdopleiding van de residentieclub, wordt komend seizoen verhuurd aan VVV-Venlo.

ADO Den Haag bindt Steijn junior en stalt hem bij club van vader

VVV-Venlo is de club waar zijn vader Maurice Steijn als hoofdtrainer fungeert. 'Sem verhuist met zijn gezin mee naar Venlo en daar hebben wij uiteraard begrip voor', legt manager voetbalzaken Jeffrey van As uit op de website van ADO Den Haag.

'Hij is een talentvolle jongen, waar we hoge verwachtingen van hebben. Een creatieve middenvelder, met een goede trap. Hij gaat zich verder ontwikkelen bij VVV, waar hij aansluit bij de Onder 19 en wellicht af en toe kan meetrainen met de eerste selectie.'

Steijn senior was in het verleden actief als speler en trainer bij ADO Den Haag. Sinds medio 2014 is de oud-prof hoofdtrainer van VVV-Venlo.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.