Adidas presenteert revolutionaire schoenen voor Messi

Reacties

Op weg naar een nieuwe periode om prijzen te oogsten, heeft Lionel Messi een nieuw model voetbalschoenen gekregen van Adidas. De Barcelona-ster is een van de spelers die de NEMEZIZ 19-schoenen gaat dragen.

Adidas presenteert revolutionaire schoenen voor Messi

Het Duitse sportmerk heeft de nieuwe kicksen zaterdagochtend onthuld. Het gaat om veterloze schoenen, waarvan de opbouw van de bovenkant doet denken aan medische tape die om een voet gewikkeld is. Het moet spelers nog meer gevoel geven en wendbaarder maken. Het is het eerste model in een totaal nieuwe lijn. Naast Messi gaan ook onder anderen Roberto Firmino en Isco erop spelen.

© Adidas

Messi treft Firmino dinsdagavond op Anfield voor de return in de halve finale van de Champions League. Barcelona verdedigt in Liverpool een 3-0 voorsprong. In Camp Nou werd mede door een weergaloze vrije trap van de 31-jarige Argentijn al gewonnen.

Barcelona heeft de landstitel al binnen en kan naast de Champions League ook nog de Copa del Rey winnen. Bij de finale op 25 mei in Sevilla is Valencia de tegenstander. Na de clubverplichtingen wacht voor Messi in de zomer nog de strijd om de Copa América, het toernooi dat op 15 juni begint. Argentinië treft in de groepsfase Paraguay, Colombia en Qatar, dat in aanloop naar het WK speciaal uitgenodigd is voor deelname.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.