'Actief Nottingham Forest doet zaken met Liverpool en Bayern'

Reacties

Nottingham Forest zit na de promotie naar de Premier League zeker niet stil op de transfermarkt. De voormalig Europa Cup I-winnaar heeft met Liverpool-back Neco Williams de vijfde versterking bijna binnen en wil ook zaken doen met Bayern München.

'Actief Nottingham Forest doet zaken met Liverpool en Bayern'
© Pro Shots

Forest toonde zich na het veiligstellen van de terugkeer in de Premier League al actief door doelman Dean Henderson te huren van Manchester United en verder centrumverdediger Moussa Niakhaté (FSV Mainz 05), rechtsback Giulian Biancone (Troyes) en aanvaller Taiwo Awoniyi (1. FC Union Berlin) voor een totaalbedrag van veertig miljoen euro aan te trekken. Daar blijft het echter niet bij.

Donderdagmiddag meldt The Athletic namelijk dat Forest met Liverpool een akkoord heeft bereikt over de transfer van Williams. De 21-jarige rechtsback komt voor zo'n twintig miljoen euro over van The Reds, die bereid waren de Welshe international te laten gaan na de komst van Calvin Ramsay (Aberdeen). Afgelopen seizoen werd Williams al verhuurd aan het eveneens gepromoveerde Fulham.

Bij Forest zijn de kansen op speeltijd veel groter voor Williams. Met de komst van de vleugelverdediger zijn The Tricky Trees volgens Engelse media nog niet klaar. Zo weten The Athletic en The Telegraph ook dat Omar Richards moet overkomen van Bayern. De 24-jarige Engelsman, die de gehele linkerflank kan bestrijken, zal zo'n tien miljoen euro kosten. Het schrikt het ambitieuze Forest niet af.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Nottingham Forest
Meer over Nottingham Forest
Meer Liverpool
Meer over Liverpool
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.