Actie van Romário (56) in potje met vrienden genereert miljoenen views

Reacties
Actie van Romário (56) in potje met vrienden genereert miljoenen views
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Romário beëindigde zijn profcarrière dertien jaar geleden, maar is het voetballen nog lang niet verleerd. Op sociale media zijn beelden opgedoken van een fraaie actie van de Braziliaan tijdens een recente wedstrijd met vrienden.

De voormalig scherpschutter van onder meer PSV en Barcelona ontving de bal met zijn rug naar het doel, maar slaagde erin die achterwaarts over zijn bewaker heen te wippen met een handige voetbeweging. Vervolgens liet Romário de doelman kansloos door met de buitenkant van de voet beheerst af te ronden. De video is op sociale media als Twitter, Facebook en YouTube bij elkaar opgeteld circa drie miljoen keer bekeken.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.