Actie: tot 100x je inzet voor zege van Feyenoord bij Ajax!

ADVERTORIAL – Geeft Feyenoord zijn sterke reeks een vervolg op bezoek bij de grote rivaal? Het aftellen tot De Klassieker is in volle gang. JACKS.NL pakt bij Ajax - Feyenoord uit met een interessante welkomstactie.

Actie: tot 100x je inzet voor zege van Feyenoord bij Ajax!
© Pro Shots
Ajax
Ajax
0 - 4
Feyenoord
Feyenoord

De welkomstactie is beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. De spelers worden door JACKS.NL uitgedaagd om een keuze te maken: Ajax of Feyenoord, wie is de favoriet? Voor een zege van het team naar keuze lonkt een odd van 50.00, of zelfs van 100.00. Meespelen gaat als volgt:

Welkomstactie JACKS.NL

- Meld je aan via een van de links in dit artikel en maak snel en makkelijk een account.

- Claim de bonus bij je eerste storting. Stort minimaal €20 om jouw 50X Odds Boost te ontvangen. Stort minimaal €100 om jouw 100X Odds Boost te ontvangen.

- Wint Ajax of wint Feyenoord? Zet in op Wedstrijdwinnaar.

De maximale inzet bij deze actie is 1 euro. Bij een storting van 20 euro wordt de speciale odd 50.00. Bij een storting van 100 euro komt een quotering van 100.00 beschikbaar.

Zelden zullen de Feyenoorders in de laatste jaren met zoveel vertrouwen naar de Johan Cruijff Arena zijn gegaan als nu. Waar bij Ajax een crisisstemming heerst, is er bij de ploeg van Arne Slot alle reden voor optimisme. Na remises tegen Fortuna Sittard en Sparta draaide de kampioen in de voorbije speelrondes op volle toeren. Achtereenvolgens werd van Almere City FC (6-1), FC Utrecht (1-5) en SC Heerenveen (6-1) met ruime cijfers gewonnen. Dinsdag bij de start van de groepsfase van de Champions League werd bovendien Celtic verslagen.

Bij de zege op de Schotten moest Slot het zonder de geschorste Santiago Giménez doen, maar de Mexicaanse spits is voor De Klassieker weer inzetbaar. Giménez was een van de spelers die vorig seizoen voor Feyenoord scoorde uit tegen Ajax. Door de Rotterdammers werd toen met 2-3 gewonnen, waarna ook de landstitel werd gepakt. Feyenoord zal nu een kans ruiken om aan een van de rivalen een dreun uit te delen in de nieuwe titelstrijd. Met vijf punten uit vier wedstrijden beleeft Ajax een van zijn slechtste starten ooit in de competitie.

Wil jij De Klassieker met extra spanning beleven en ben je nog geen speler bij JACKS.NL? Dan is deze welkomstactie (24+) een mooie kans.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's