Actie: tot 100x je inzet voor zege van Ajax op NEC!

ADVERTORIAL – Wint Ajax zondag voor de zesde keer op rij in de Eredivisie? NEC vormt in de Johan Cruijff Arena de volgende horde. Jack's heeft speciaal voor die wedstrijd een aanlokkelijke welkomstactie!

Actie: tot 100x je inzet voor zege van Ajax op NEC!
© Pro Shots
Ajax
Ajax
1 - 0
N.E.C.
N.E.C.

Bij de actie krijgen nieuwe spelers van 24 jaar of ouder de kans om de odd voor een overwinning van Ajax te verhogen naar 50.00 of zelfs 100.00. Het gaat om een grote verhoging, de reguliere quotering voor een zege van de thuisploeg is namelijk ongeveer 1.23. Meespelen gaat als volgt:

- Meld je aan via een van de links in dit artikel. Maak snel en makkelijk een account.

- Claim de bonus. Stort minimaal €20 om jouw 50X Odds Boost te ontvangen. Stort minimaal €100 om jouw 100X Odds Boost te ontvangen.

- Wint Ajax van NEC? Zet in op Ajax wint de strijd.

De maximale inzet bij deze actie is 1 euro. Er is een storting van 20 euro nodig om een odd van 50.00 te krijgen. Bij een storting van 100 euro wordt de quotering voor een zege van Ajax 100.00.

Sinds het naar voren schuiven van John Heitinga heeft Ajax niet meer verloren in de Eredivisie. In de vijf competitieduels sinds de trainerswissel incasseerden de Amsterdammers drie treffers en scoorden ze maar liefst achttien keer. Door de sterke reeks is de achterstand op koploper Feyenoord geslonken tot drie punten.

Met nog elf Eredivisie-wedstrijden te gaan dit seizoen kan Ajax eigenlijk geen steek meer laten vallen. Thuiswedstrijden tegen NEC verlopen over het algemeen erg positief voor de titelkandidaat. Ajax trof geen ploeg in de Eredivisie vaker in eigen huis zonder te verliezen. In de 41 Eredivisie-duels in Amsterdam won NEC geen één keer. Ajax won de laatste twee duels met de Nijmegenaren in de Johan Cruijff Arena met 5-0.

Beleef de titelstrijd met extra spanning door mee te spelen bij Jack's. De welkomstactie (24+) is hier beschikbaar.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's