Actie: tot 100x je inzet voor zege Man City in finale!

ADVERTORIAL – Maakt Manchester City zijn superseizoen compleet in de Champions League-finale? Tegen Internazionale moet zaterdagavond de laatste stap naar het winnen van de treble worden gezet. JACKS.NL biedt een speciale welkomstactie aan voor de finale!

Actie: tot 100x je inzet voor zege Man City in finale!
© Pro Shots
Manchester City
Manchester City
1 - 0
Internazionale
Internazionale

De welkomstactie is beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Bij de actie wordt de odd voor een zege van Manchester City verhoogd naar 50.00, of zelfs naar 100.00. Zie jij de Engelse favoriet winnen? Meespelen gaat als volgt:

Welkomstactie JACKS.NL

- Meld je aan via een van de links in dit artikel, maak snel en makkelijk een account.

- Claim de bonus bij je eerste storting. Stort minimaal €20 om jouw 50X Odds Boost te ontvangen. Stort minimaal €100 om jouw 100X Odds Boost te ontvangen.

- Wint Manchester City? Zet in op Wedstrijdwinnaar, Manchester City.

Belangrijk om te onderstrepen: het gaat om winnen in de reguliere speeltijd. De maximale inzet is 1 euro. Bij een storting van 20 euro wordt de speciale quotering 50.00, bij een storting van 100 euro komt een odd van 100.00 beschikbaar.

Sinds de overname in 2008 werd Manchester City al zeven keer kampioen van Engeland. Onder Pep Guardiola werd in de zes meest recente seizoenen liefst vijf keer de landstitel gepakt. The Citizens oogstten lof voor het aanvallende spel en hebben op dit moment waarschijnlijk de beste selectie ter wereld. Het lukte alleen nog niet om de Champions League te winnen. Twee jaar geleden werd in de finale verloren van Chelsea. Is het zaterdagavond in Istanbul wel raak? Met een odd van ongeveer 1.47 voor een overwinning in reguliere speeltijd is City in elk geval ruim de favoriet. Voor nieuwe spelers van JACKS.NL lonkt dus een speciale quotering.

Het team van Guardiola maakte dit seizoen in de Champions League al veel indruk. RB Leipzig werd in de return van de achtste finale van het veld geveegd (7-0), waarna Bayern München werd overklast in de kwartfinale en Real Madrid hetzelfde overkwam in de halve finale. Winnen van Inter zou de bekroning van een topseizoen zijn voor City.

Ben je nog geen speler van JACKS.NL? Dan is deze welkomstactie (24+) een fraaie kans! Meespelen kan hier.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's