Actie: tot 100x je inzet voor Man City als FA Cup-winnaar!

ADVERTORIAL – Nog maar twee zeges is Manchester City verwijderd van het winnen van de treble. Onderstreept de Premier League-kampioen zaterdag tegen Manchester United zijn suprematie in eigen land? JACKS.NL biedt een speciale welkomstactie aan voor de FA Cup-finale!

Actie: tot 100x je inzet voor Man City als FA Cup-winnaar!
© Pro Shots
Manchester City
Manchester City
2 - 1
Manchester United
Manchester United

De welkomstactie is beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Bij de actie kan de odd voor FA Cup-winst van Manchester City worden verhoogd naar 50.00, of zelfs naar 100.00. Meespelen gaat als volgt:

Welkomstactie JACKS.NL

- Meld je aan via een van de links in dit artikel, maak snel en makkelijk een account.

- Claim de bonus bij je eerste storting. Stort minimaal €20 om jouw 50X Odds Boost te ontvangen. Stort minimaal €100 om jouw 100X Odds Boost te ontvangen.

- Wie wint de FA Cup? Zet in op Wint de competitie, Manchester City.

De maximale inzet bij deze actie is 1 euro. Bij een storting van 20 euro wordt de speciale odd dus 50.00. Bij een storting van 100 euro komt een quotering van 100.00 beschikbaar.

Manchester United is de enige club in de historie van het Engelse voetbal die de treble heeft gewonnen. Dat gebeurde in het seizoen 1998/99, onder de bezielende leiding van Sir Alex Ferguson en met legendes als David Beckham, Ryan Giggs, Jaap Stam en Peter Schmeichel in de ploeg. City kan die prestatie snel gaan evenaren. Het team van Pep Guardiola heeft de Premier League-titel al binnen. Een week na de FA Cup-finale wacht de Champions League-finale tegen Internazionale.

Niet geheel verrassend zijn The Citizens de grote favoriet voor de finale om de FA Cup. De reguliere odd voor City als bekerwinnaar is ongeveer 1.28, maar voor nieuwe spelers van JACKS.NL lonkt dus een speciale quotering. De topclubs uit Manchester stonden dit seizoen twee keer tegenover elkaar. City won op 2 oktober in eigen huis spectaculair met 6-3, waarna het team van Erik ten Hag op 14 januari op Old Trafford zegevierde met 2-1.

Denk jij dat Manchester City de FA Cup wint? Dan is deze welkomstactie (24+) van JACKS.NL een fraaie kans. Meespelen kan hier!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's