Actie: tot 100x je inzet voor een zege van Oranje in Dublin!

ADVERTORIAL – Zet het Nederlands elftal zondagavond in Ierland een grote stap richting kwalificatie voor het EK? Het team van Ronald Koeman gaat voor de derde zege op rij in Groep B. JACKS.NL pakt uit met een speciale welkomstactie!

Actie: tot 100x je inzet voor een zege van Oranje in Dublin!
© Pro Shots
Ierland
Ierland
1 - 2
Nederland
Nederland

De welkomstactie is beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Bij de actie hebben die spelers de kans om de quotering voor een zege van Oranje te verhogen naar 50.00, of zelfs naar 100.00. Dat betekent een erg flinke verhoging, want de reguliere odd voor een overwinning van Nederland is ongeveer 1.63. Meespelen gaat als volgt:

Welkomstactie JACKS.NL

- Meld je aan via een van de links in dit artikel en maak snel en makkelijk een account.

- Claim de bonus bij je eerste storting. Stort minimaal €20 om jouw 50X Odds Boost te ontvangen. Stort minimaal €100 om jouw 100X Odds Boost te ontvangen.

- Zet in op Wedstrijdwinnaar: Nederland.

De maximale inzet bij deze actie is 1 euro. Bij een storting van 20 euro wordt de speciale odd 50.00. Bij een storting van 100 euro komt een quotering van 100.00 beschikbaar.

Ierland speelde in deze kwalificatiereeks al twee keer tegen Frankrijk en ging beide keren onderuit tegen het topland. Bovendien werd van Griekenland verloren door de Ieren, die wel zoals verwacht te sterk waren voor Gibraltar. Na vier duels heeft Ierland drie punten, terwijl Nederland na drie wedstrijden te hebben gespeeld zes punten heeft als nummer twee van Groep B. Oranje wil de zege op Griekenland van afgelopen donderdag een passend vervolg geven in Dublin.

Denk jij dat dat gaat lukken? En ben je 24 jaar of ouder en nog geen speler bij JACKS.NL? Dan is deze welkomstactie een mooie kans. Meespelen kan hier.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's