Actie: tot 100x je inzet voor een zege van Manchester City!

ADVERTORIAL – In de halve finale van de Champions League toonde Manchester City deze week opnieuw zijn grote klasse. Zie jij de Premier League-koploper zondag ook winnen van het dolende Chelsea? JACKS.NL biedt een speciale welkomstactie aan!

Actie: tot 100x je inzet voor een zege van Manchester City!
© Pro Shots
Manchester City
Manchester City
1 - 0
Chelsea
Chelsea

De welkomstactie is beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Bij de actie is het mogelijk om de odd voor een overwinning van het team van Pep Guardiola te verhogen naar 50.00, of zelfs naar 100.00. Meespelen gaat als volgt:

Welkomstactie JACKS.NL

- Meld je aan via een van de links in dit artikel, maak snel en makkelijk een account.

- Claim de bonus bij je eerste storting. Stort minimaal €20 om jouw 50X Odds Boost te ontvangen. Stort minimaal €100 om jouw 100X Odds Boost te ontvangen.

- Wint Manchester City van Chelsea? Zet in op Wedstrijdwinnaar, Manchester City.

De maximale inzet bij deze actie is 1 euro. Bij een storting van 20 euro wordt de speciale odd voor een overwinning 50.00. Bij een storting van 100 euro komt een quotering van 100.00 voor een zege beschikbaar.

Wat maakte City woensdagavond in de return tegen Real Madrid veel indruk. De Engelse grootmacht denderde door naar de Champions League-finale door De Koninklijke in eigen huis met 4-0 te verslaan. De suprematie van de thuisploeg was indrukwekkend, met name in de eerste helft. 'We hebben het gevoel dat we niet te stoppen zijn. Ik weet niet wat het is, of het met de fans of het veld te maken heeft, maar hier voelen we ons onverslaanbaar. Ook in de competitie hebben we het gevoel dat niemand ons kan verslaan. Het is ongelofelijk', zei Jack Grealish kort na het laatste fluitsignaal bij BT Sport.

Voor City lonkt het winnen van de treble, met Manchester United en Internazionale als tegenstanders in respectievelijk de FA Cup-finale en Champions League-finale én een geweldige uitgangspositie in de competitie. Dit kan al het weekend van de landstitel zijn voor het team dat in de Premier League elf keer op rij heeft gewonnen. Eerst winnen van Chelsea, dan kan de Premier League-titel zondagavond echt worden gevierd. Met een reguliere odd van ongeveer 1.25 voor een zege is City ruim de favoriet tegen Chelsea, dat teleurstellend in het rechterrijtje staat.

Voor nieuwe spelers van JACKS.NL van 24 jaar of ouder lonkt dus een speciale quotering van 50.00, of zelfs 100.00. Meespelen met de welkomstactie kan hier!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's