Actie: tot 100x je inzet voor een zege van Feyenoord op Utrecht!

ADVERTORIAL – Kan Feyenoord de kater van de Europese uitschakeling direct wegspoelen? In eigen huis moet tegen FC Utrecht zondag een volgende stap naar de landstitel worden gezet. JACKS.NL biedt voor die wedstrijd een fraaie welkomstactie aan!

Actie: tot 100x je inzet voor een zege van Feyenoord op Utrecht!
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
3 - 1
FC Utrecht
FC Utrecht

De welkomstactie is beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Bij de actie wordt de quotering voor een zege van de Rotterdammers verhoogd naar 50.00, of zelfs naar 100.00. Meespelen gaat als volgt:

- Meld je aan via een van de links in dit artikel en maak snel en makkelijk een account.

- Claim de bonus bij je eerste storting. Stort minimaal €20 om jouw 50X Odds Boost te ontvangen. Stort minimaal €100 om jouw 100X Odds Boost te ontvangen.

- Wint Feyenoord van FC Utrecht? Zet in op Feyenoord wint de wedstrijd.

De maximale inzet bij deze actie is 1 euro. Bij een storting van 20 euro wordt de speciale quotering 50.00. Bij een storting van 100 euro komt er een speciale odd van 100.00 beschikbaar.

Feyenoord kan de titel al bijna ruiken in de Eredivisie. Met nog vijf wedstrijden te gaan heeft de ploeg van trainer Arne Slot een voorsprong van acht punten op zowel Ajax als PSV. Op de dag dat de twee concurrenten elkaar in Eindhoven treffen, wil de koploper een volgende slag slaan. De voortekenen zijn goed. Feyenoord verloor dit seizoen in de Eredivisie nog geen enkele keer in De Kuip. De Rotterdammers wonnen bovendien twaalf van hun laatste zeventien thuiswedstrijden tegen FC Utrecht in de competitie.

FC Utrecht-thuis komt voor Feyenoord drie dagen na de uitschakeling door AS Roma in de kwartfinale van de Europa League. In de slotfase van de reguliere speeltijd redde Paulo Dybala de Romeinen, waarna Roma in de verlenging het verschil maakte. Feyenoord verkocht zijn huid duur tegen de Italiaanse grootmacht en kreeg complimenten van José Mourinho. Het beste medicijn na zo'n nederlaag is natuurlijk winnen. Met een reguliere odd van ongeveer 1.34 voor een overwinning is Feyenoord de grote favoriet. Voor nieuwe spelers van JACKS.NL van 24 jaar of ouder lonkt dus een speciale quotering van 50.00, of 100.00.

Meespelen met de welkomstactie kan hier!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's