Actie: tot 100x je inzet voor een zege van Ajax op RKC!

ADVERTORIAL – Ajax moet zijn opmars in de Eredivisie zondag voortzetten door in eigen huis te winnen van RKC Waalwijk. Jack's pakt speciaal voor deze wedstrijd uit met een fraaie welkomstactie, met een odd van 50.00 of zelfs 100.00 voor een zege van de Amsterdammers!

Actie: tot 100x je inzet voor een zege van Ajax op RKC!
© Pro Shots
Ajax
Ajax
3 - 1
RKC Waalwijk
RKC Waalwijk

Ajax won acht van zijn laatste acht Eredivisie-wedstrijden tegen RKC. Na de 1-4 bij Excelsior en de 0-5 zege op bezoek bij SC Cambuur is het vertrouwen in de eerste competitieduels onder John Heitinga gegroeid. Denk jij dat Ajax zijn favorietenstatus waarmaakt tegen het team van Joseph Oosting? Nieuwe Jack's-spelers van 24 jaar of ouder kunnen flink profiteren van een zege van Ajax.

Meespelen gaat als volgt:

- Meld je aan via een van de links in dit artikel. Maak snel en makkelijk een account.

- Claim de bonus bij je eerste storting. Stort minimaal €20 om jouw 50X Odds Boost te ontvangen. Stort minimaal €100 om jouw 100X Odds Boost te ontvangen.

- Zet in op een zege van Ajax.

De maximale inzet bij deze actie is 1 euro. Nieuwe spelers die 20 euro storten, krijgen dus een odd van 50.00 voor een zege van Ajax. Bij een storting van 100 euro is de quotering voor een overwinning van de thuisploeg 100.00.

Zoals gezegd heeft Ajax een uitstekende balans in de duels met RKC. In de laatste drie ontmoetingen met de Brabanders scoorde de titelkandidaat maar liefst twaalf keer. RKC presteert dit seizoen boven verwachting als middenmoter, maar won op vreemde bodem nog maar één keer in de Eredivisie.

Wil jij kans maken op een mooie winst zondag en ben je nog geen Jack's-speler? Profiteer dan van deze welkomstactie (24+).

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's