Actie: tot 100x je inzet voor een zege van Ajax op FC Utrecht!

ADVERTORIAL – Ajax speelt zondag de altijd lastige thuiswedstrijd tegen FC Utrecht, maar er telt even niets anders dan de overwinning. De Amsterdammers kunnen nog altijd als tweede, derde of zelfs vierde eindigen in de Eredivisie. JACKS.NL biedt een fraaie welkomstactie aan voor een overwinning van Ajax.

Actie: tot 100x je inzet voor een zege van Ajax op FC Utrecht!
© Pro Shots
Ajax
Ajax
3 - 1
FC Utrecht
FC Utrecht

De welkomstactie is beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Bij de actie kan de odd voor een zege van Ajax in de thuiswedstrijd verhoogd worden naar 50.00, of zelfs 100.00. Meespelen gaat als volgt:

Welkomstactie JACKS.NL

- Meld je aan via een van de links in dit artikel, maak snel en makkelijk een account.

- Claim de bonus bij je eerste storting. Stort minimaal €20 om jouw 50X Odds Boost te ontvangen. Stort minimaal €100 om jouw 100X Odds Boost te ontvangen.

- Wint Ajax van FC Utrecht? Zet in op Wedstrijdwinnaar, Ajax.

De maximale inzet bij deze actie is 1 euro. Bij een storting van 20 euro wordt de speciale quotering voor een zege van Ajax 50.00. Bij een storting van 100 euro komt een odd van 100.00 voor een overwinning van de thuisploeg beschikbaar.

In theorie kan Ajax nog tweede worden in de Eredivisie, maar dan moeten de Amsterdammers van Utrecht en FC Twente winnen, terwijl PSV op zijn beurt dan van SC Heerenveen en AZ moet verliezen. De kans is er, maar die is wel erg klein. Daarom kijkt Ajax nog altijd met een schuin oog naar AZ, dat op twee punten nadert. Een overwinning is dan ook zeer welkom voor de ploeg van John Heitinga.

Ben jij nog geen speler bij JACKS.NL? Dan is deze welkomstactie (24+) een mooie kans. Meespelen kan hier!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's