Actie: tot 100x je inzet voor een zege van Ajax!

ADVERTORIAL – Ajax vecht zondag voor zijn laatste kans op Champions League-voetbal. Winnen de Amsterdammers op bezoek bij FC Twente? JACKS.NL biedt een speciale welkomstactie aan voor die wedstrijd!

Actie: tot 100x je inzet voor een zege van Ajax!
© Pro Shots
FC Twente
FC Twente
3 - 1
Ajax
Ajax

De welkomstactie is beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Bij de actie wordt de odd voor een zege van het team van John Heitinga verhoogd naar 50.00, of zelfs naar 100.00. Ajax moet winnen om de druk op concurrent PSV maximaal op te voeren. Meespelen gaat als volgt:

Welkomstactie JACKS.NL

- Meld je aan via een van de links in dit artikel, maak snel en makkelijk een account.

- Claim de bonus bij je eerste storting. Stort minimaal €20 om jouw 50X Odds Boost te ontvangen. Stort minimaal €100 om jouw 100X Odds Boost te ontvangen.

- Wint Ajax van FC Twente? Zet in op Wedstrijdwinnaar, Ajax.

De maximale inzet bij deze actie is 1 euro. Bij een storting van 20 euro wordt de speciale quotering 50.00. Er is een storting van 100 euro nodig voor de odd van 100.00.

Zoals gezegd is dit voor Ajax in een turbulent seizoen de laatste kans om alsnog als tweede te eindigen. PSV moet verliezen op bezoek bij nummer vier AZ en Ajax moet winnen uit tegen nummer vijf Twente, dan grijpen de Amsterdammers alsnog het ticket voor de voorronde van de Champions League. Zie jij dat gebeuren? Met een reguliere odd van ongeveer 1.81 voor een overwinning is Ajax in ieder geval de favoriet in Enschede.

Ajax stelde dit seizoen teleur in de duels met Feyenoord, PSV en AZ, maar won op 9 februari in het bekertoernooi wel knap op bezoek bij Twente. De Ajacieden hielden in alle drie hun laatste wedstrijden tegen de Tukkers de nul. De 3-1 overwinning op FC Utrecht in de vorige speelronde zal ook vertrouwen geven. In dat duel maakte smaakmaker Mohammed Kudus voor de tweede keer op rij na zijn blessureleed de negentig minuten weer vol.

Denk jij dat Ajax wint op bezoek bij Twente? Dan is de welkomstactie (24+) van JACKS.NL een mooie kans! Meespelen kan hier.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's