Actie: tot 100x je inzet voor een overwinning van PSV!

ADVERTORIAL - Lukt het PSV om na een uiterst onrustige week het seizoen toch nog tot een goed einde te brengen? Op bezoek bij AZ moet de laatste stap naar de voorronde van de Champions League worden gezet. JACKS.NL biedt voor deze wedstrijd een welkomstactie aan!

Actie: tot 100x je inzet voor een overwinning van PSV!
© Pro Shots
AZ
AZ
1 - 2
PSV
PSV

Ruud van Nistelrooij hakte woensdagochtend resoluut de knoop door. Hij stopte per direct als trainer van PSV nadat verhalen naar buiten kwamen over kritiek van bepalende spelers op zijn functioneren. Assistent Fred Rutten zal in Alkmaar de honneurs waarnemen bij PSV, dat tegen AZ de tweede plaats wil veiligstellen.

De welkomstactie is beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Bij de actie is het aan jou als speler om te kiezen tussen AZ en PSV. Welk team geef jij de grootste kans op een zege? De odd voor een overwinning van het team naar keuze wordt vervolgens verhoogd naar 50.00, of zelfs 100.00. Meespelen gaat als volgt:

Welkomstactie JACKS.NL

- Meld je aan via een van de links in dit artikel, maak snel en makkelijk een account.

- Claim de bonus bij je eerste storting. Stort minimaal €20 om jouw 50X Odds Boost te ontvangen. Stort minimaal €100 om jouw 100X Odds Boost te ontvangen.

- Wint AZ of PSV? Kies voor een van de twee als wedstrijdwinnaar.

De maximale inzet bij deze actie is 1 euro. Bij een storting van 20 euro wordt de speciale quotering 50.00. Er is een storting van 100 euro nodig voor de odd van 100.00.

Voor AZ staat er ook nog veel op het spel in de laatste speelronde. De Alkmaarders hopen Ajax van de derde plaats te stoten en zo kwalificatie voor de Europa League af te dwingen. Voor dat scenario moet Ajax verliezen op bezoek bij FC Twente en moet AZ in eigen huis winnen van PSV.

PSV is ook in een strijd verwikkeld met Ajax, maar dan om de tweede plaats. Voor de Eindhovenaren volstaat een gelijkspel om tweede te blijven en zo een ticket voor de voorronde van de Champions League te grijpen. Zoals bekend is spelen op een gelijkspel echter gevaarlijk, dat risico zal Rutten voorafgaand aan de slotfase niet willen nemen.

Wint AZ of PSV? De actie (24+) is beschikbaar voor nieuwe spelers van JACKS.NL. Meespelen kan hier!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's