Actie Jack's: tot 100x je inzet voor een zege van Feyenoord of PSV!

ADVERTORIAL – De zinderende titelstrijd in de Eredivisie gaat in hoog tempo verder, zondagmiddag staat alweer de volgende topper op het programma. Jack's pakt speciaal voor Feyenoord - PSV uit met een speciale welkomstactie voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder.

Actie Jack's: tot 100x je inzet voor een zege van Feyenoord of PSV!
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
2 - 2
PSV
PSV

Voor nieuwe spelers is het mogelijk om de quoteringen bij deze kraker enorm te verhogen. Wil jij een odd van 50.00 voor een zege van Feyenoord of heb je liever zo'n quotering voor een overwinning van PSV? Of ga je zelfs voor een odd van 100.00? Meespelen gaat als volgt:

- Meld je aan via een van de links in dit artikel, maak snel en makkelijk een account.

- Claim de bonus bij je eerste storting. Stort minimaal €20 om jouw 50X Odds Boost te ontvangen. Stort minimaal €100 om jouw 100X Odds Boost te ontvangen.

- Wie wint de wedstrijd? Zet in op Feyenoord wint in reguliere speeltijd, of kies voor PSV.

De maximale inzet bij de verhoogde quotering is 1 euro.

Het is dus aan jou om bij deze welkomstactie te kiezen tussen Feyenoord en PSV. Met welke titelkandidaat denk jij de meeste kans te maken op een mooie winst?

Feyenoord wordt kijkend naar de reguliere quoteringen gezien als de lichte favoriet om deze topper te winnen. De Rotterdammers zijn na negentien speelrondes niet alleen de koploper in de Eredivisie, ze hebben ook nog maar één keer verloren in de competitie. In eigen huis ging de ploeg van Arne Slot in competitiewedstrijden dit seizoen zelfs nog niet één keer onderuit. In de vorige topper in De Kuip werd met 1-1 gelijkgespeeld tegen Ajax.

PSV was wisselvallig in de voorbije weken. Het team van Ruud van Nistelrooij won van Vitesse en Go Ahead Eagles, maar struikelde tussendoor in Emmen. De Eindhovenaren hebben na negentien duels een achterstand van vier punten op Feyenoord. PSV won eerder dit seizoen met 4-3 van de koploper. De laatste zege van PSV op Feyenoord in De Kuip dateert echter van 25 februari 2018. Santiago Arias, Steven Bergwijn en Gastón Pereiro waren toen nog trefzeker voor de bezoekers.

Nog geen speler bij Jack's? Dan is deze welkomstactie een prachtige kans. Beleef de clash met extra spanning door mee te spelen. De actie is beschikbaar voor spelers van 24 jaar of ouder.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's