Achtbaan voor Bale: van persona non grata naar basisklant

Reacties

Real Madrid-coach Zinedine Zidane deed er deze zomer weinig aan om te verhullen dat Gareth Bale wat hem betreft zo snel mogelijk mocht vertrekken, maar doet in de eerste competitiewedstrijd tóch een beroep op de Welshman. Mede door het nodige blessureleed mag Bale op bezoek bij Celta de Vigo in de basis starten.

Achtbaan voor Bale: van persona non grata naar basisklant
Celta de Vigo
Celta de Vigo
1 - 3
Real Madrid
Real Madrid

Afgaande op onderstaande namenlijst zou Bale vanaf de rechterflank komen. Vinícius Junior neemt dan de linkerkant voor zijn rekening. Samen moeten zij spits Karim Benzema van aanvoer voorzien.

Op de bank is plek voor James Rodríguez. Ook de Colombiaan leek lange tijd op weg naar de uitgang bij De Koninklijke, maar is nog steeds niet vertrokken. Bij Real, dat zaterdag zonder aanwinsten start, kampen Ferland Mendy, Eden Hazard, Marco Asensio en Rodrygo allemaal met blessures. Dani Carvajal is geschorst.

Vanaf 17.00 uur kan Real al afstand nemen van Barcelona. Ondanks een waardeloze voorbereiding zou de formatie van Zidane bij een zege op Celta immers gewoon drie punten meer hebben dan de aartsrivaal. Barcelona ging vrijdagavond onderuit bij Athletic de Bilbao (1-0).

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Meer G. Bale
Meer over G. Bale
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.