AC Milan zwicht niet voor eisen Raiola en zwaait Donnarumma uit

Reacties

De strijd om Gianluigi Donnarumma kan gaan losbarsten. Technisch directeur Paolo Maldini heeft woensdag bevestigd dat het kind van de club AC Milan deze zomer zal gaan verlaten.

AC Milan zwicht niet voor eisen Raiola en zwaait Donnarumma uit
© Pro Shots

De 22-jarige Donnarumma beschikt over een aflopend contract en Milan heeft in de afgelopen maanden zijn best gedaan om de samenwerking te verlengen. De onderhandelingen met Mino Raiola, de zaakwaarnemer van Donnarumma, verliepen echter uiterst moeizaam. Milan besloot om de gesprekken stil te leggen en door te schakelen. Mike Maignan van Lille is momenteel al in Italië en zal de nieuwe eerste keeper van i Rossoneri gaan worden.

Maldini betreurt het vertrek van Donnarumma. 'Het is moeilijk om te accepteren, maar we moeten respect hebben voor een speler die zoveel aan Milan heeft gegeven', zei de directeur, die zelf zijn hele spelersloopbaan voor Milan uitkwam. 'Gigio was een leider en vaak onze aanvoerder. We gaan uit elkaar en ik kan hem alleen maar het beste toewensen.'

Donnarumma kwam op zijn veertiende in de jeugdopleiding van Milan terecht en debuteerde twee jaar later in het eerste elftal. De keeper groeide al snel uit tot basisspeler en heeft 251 wedstrijden voor de club gespeeld. Juventus, Paris Saint-Germain en verschillende vermogende clubs uit Engeland zouden belangstelling hebben voor Donnarumma, die dus zonder transfersom kan worden binnengehaald.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.