AC Milan vreest voor zware blessure Ibrahimovic

Reacties

Zlatan Ibrahimovic heeft maandag tijdens de training van AC Milan mogelijk een zware blessure opgelopen. De vrees bestaat dat de 38-jarige aanvaller langdurig aan de kant staat.

AC Milan vreest voor zware blessure Ibrahimovic
© Pro Shots

Bij Milan wordt inmiddels weer in groepjes getraind. Tijdens een afsluitend oefenpartijtje was Ibrahimovic genoodzaakt de sessie voortijdig te staken. De Zweedse spits voelde volgens Sky Sport Italia iets knappen in een kuit, bleef door de pijn op de grond liggen en werd met een karretje afgevoerd richting kleedkamer. Eenmaal gedoucht kwam Zlatan weer hinkend naar buiten.

Mogelijk heeft Ibrahimovic een vergelijkbare kwetsuur opgelopen als de kuitblessure degene die hem begin dit jaar enige tijd parten speelde. De kans bestaat echter dat de schade dit keer groter is. Er wordt zelfs gevreesd dat de boomlange Zweed zijn achillespees heeft afgescheurd. Onderzoek moet op korte termijn uitwijzen hoe groot de schade is, maar in dat geval staat Zlatan lang aan de kant.

In dat geval zou de eventuele hervatting van de Serie A aan Ibrahimovic voorbij gaan. Het zou betekenen dat zijn terugkeer bij Milan uitloopt op een deceptie. In januari keerde de topscorer aller tijden van Zweden terug in San Siro, om zijn oude club te hulp te schieten. Sindsdien scoorde de veteraan vier keer in tien officiële duels. Zijn contract loopt komende zomer af, maar het is vraag of Zlatan verlengt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer AC Milan
Meer over AC Milan
Meer Z. Ibrahimović
Meer over Z. Ibrahimović
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.