AC Milan nog geen Brad Pitt, onbegrijpelijke handsbal

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

AC Milan nog geen Brad Pitt, onbegrijpelijke handsbal

• AC Milan-fans mogen zich na de goede resultaten van de laatste weken geen zand in de ogen laten strooien, zo waarschuwt Gennaro Gattuso. 'We moeten niet vergeten wat mensen zes weken geleden over ons zeiden', meldde de trainer zaterdag op een persconferentie in aanloop naar het duel met Udinese van zondag. 'We zijn niet opeens Brad Pitt', aldus Gattuso, die van zijn spelers eist dat ze even onorthodox spelen als in de voorbije weken. 'We moeten net zo lelijk zijn als ik. Ik hoor al dat we kans maken op een Champions League-plaats, maar we bevinden ons nog niet eens in de Europa League-zone.'

• In de Tweede Divisie was er zaterdag sprake van een verstandsverbijstering bij Jeffrey Aarts van Barendrecht.

Memphis komt zaterdagmiddag met een duidelijk standpunt:

• De sfeer zit er goed in bij Udinese.

• Een opmerkelijk bericht uit Argentinië. Trainer Cristian Neira heeft zijn taken bij de club Escuela Presidente Roca club, uitkomend in de lagere regionale divisies, neergelegd nadat middenvelder Cesar Pagani hem bedreigde met een pistool. De speler trok een pistool op de training en drong erop aan dat hij een basisplaats wilde. De club heeft het incident inmiddels gemeld bij de politie.

'Aan het begin van het seizoen mag je dromen en probeer je realistische doelen te stellen. Een kampioenschap is hoogstwaarschijnlijk een droom, voornamelijk bij Liverpool. Het is ontzettend lastig, zeker nu Manchester City zo uitzonderlijk goed presteert.'
• Manager Jürgen Klopp legt tegenover The Guardian zijn ambities met Liverpool uit. De Duitser droomt, maar wil wel realistisch blijven.

'Geel en zwart zijn mijn favoriete kleuren. Ik ben gek van SpongeBob en Batman.'
Michy Batshuayi, die vrijdagavond een droomdebuut beleefde bij Borussia Dortmund, heeft een bijzondere verklaring voor zijn keuze voor BVB. Goed nieuws voor Vitesse en VVV-Venlo.

Youssef El Jebli had een bijzondere manier om de overwinning van De Graafschap op Jong FC Utrecht (7-0) te vieren. Groot feest in Doetinchem!

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.