AC Milan lijkt kansloos in strijd om de krabbel van Kessié

Reacties

AC Milan hoopt het aflopende contract van Franck Kessié nog te kunnen verlengen, maar lijkt kansloos te zijn. De middenvelder droomt ervan om in de Premier League te spelen en de lijst met Engelse (top)clubs die proberen om Kessié binnen te halen wordt alsmaar langer.

AC Milan lijkt kansloos in strijd om de krabbel van Kessié
© Pro Shots

De 25-jarige Kessié werd in de afgelopen maanden al in verband gebracht met onder meer Manchester United, Tottenham Hotspur, Arsenal en Newcastle United en nu blijkt ook Liverpool in de race te zijn. Het Italiaanse persbureau ANSA weet dat The Reds Kessié 'een zeer aantrekkelijk voorstel' hebben gedaan. Het gaat hierbij om een voorcontract; Liverpool wil Kessié na dit seizoen transfervrij binnenhalen.

Afgelopen zomer nam Liverpool noodgedwongen afscheid van Georginio Wijnaldum, die zijn aflopende contract op Anfield niet verlengde en naar Paris Saint-Germain vertrok. Liverpool haalde hierna geen vervanger binnen voor de Nederlander. Klopp heeft nu het gevoel dat Kessié zijn middenveld wat extra's kan brengen.

Kessié speelt sinds de zomer van 2019 voor AC Milan, dat de middenvelder destijds voor 24 miljoen euro overnam van Atalanta Bergamo. Van die flinke investering lijkt de Italiaanse grootmacht nu niets terug te gaan zien. Kessié is een vaste basisspeler bij Milan en laat de club in januari al even achter zich, om met Ivoorkust deel te nemen aan het toernooi om de Afrika Cup.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.