AC Milan in de markt voor Feyenoorder Kökcü

Reacties

Orkun Kökcü is in beeld als mogelijke versterking voor AC Milan. De vader van de Feyenoord-middenvelder sprak woensdag met de Italiaanse topclub over een eventuele transfer van zijn zoon.

AC Milan in de markt voor Feyenoorder Kökcü
© Pro Shots

Kökcü verlengde afgelopen zomer zijn contract bij Feyenoord, tot de zomer van 2025, en was in januari nog in beeld bij Leicester City en Leeds United. De Premier League-clubs hoopten de middenvelder op huurbasis te kunnen binnenhalen, maar daar werkte Feyenoord niet aan mee. Mogelijk komt het in de zomer nu alsnog tot een transfer. Milan heeft interesse.

In gesprek met VI zei Kökcü begin maart al dat hij zich een vertrek bij Feyenoord wel kon voorstellen, gezien de financiële problemen van zijn werkgever. 'Ik heb nog een contract tot 2025, maar de situatie is wel veranderd', stelde Kökcü toen. 'Feyenoord is heel open geweest over de financiële situatie en het is duidelijk dat de club in de min eindigt. Als voor mij een club komt met een goed verhaal en Feyenoord kan er geld aan verdienen, kan ik me wel voorstellen dat ik ernaar ga luisteren.'

Kökcü speelde dit seizoen tot dusver 25 wedstrijden voor Feyenoord, waarvan achttien in de Eredivisie. Hij heeft drie interlands voor Turkije achter zijn naam staan.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.