AC Milan geeft gas bij: vertrouwen in eerste toptransfer neemt toe

Reacties

Bij AC Milan groeit het vertrouwen in de komst van Charles De Ketelaere. Directeuren Paolo Maldini en Frederic Massara waren woensdag in België om te onderhandelen met Club Brugge.

AC Milan geeft gas bij: vertrouwen in eerste toptransfer neemt toe
© Pro Shots

De Ketelaere (21) staat al geruime tijd hoog op de verlanglijst bij Milan en deed zondag al niet meer mee in de strijd om de Belgische Super Cup, die Club Brugge won ten koste van AA Gent (1-0). Na afloop van dat duel had de jongeling een onderonsje met de Brugge-supporters. Belgische media zagen dat als een teken van een naderend afscheid.

Van een akkoord tussen Club Brugge en AC Milan is echter nog geen sprake. Daar is woensdag ook geen verandering in gekomen. Volgens Sky Italia zijn beide partijen wel dichter bij elkaar gekomen en hebben Maldini en Massara een goed gevoel over de mogelijke komst van de aanvaller annex middenvelder. Naar verluidt vraagt Club Brugge minstens 35 miljoen euro en heeft Milan nu maximaal 32,5 miljoen (inclusief bonussen) geboden. De gesprekken worden in de aankomende dagen hervat. 

Leeds United was ook in de race voor De Ketelaere en was naar verluidt bereid om aan de wensen van Club Brugge te voldoen. De speler zelf heeft zijn zinnen echter gezet op een verhuizing naar de kampioen van Italië. De Ketelaere heeft nog een tweejarig contract bij Club Brugge, waarvoor hij tot dusver 120 wedstrijden speelde. Daarin was hij twintig keer trefzeker.

Milan haalde in de persoon van Divock Origi tot dusver pas één nieuwe speler binnen. De Belgische aanvaller kwam transfervrij over van Liverpool. Verder werden de huurcontracten van Alessandro Florenzi en Junior Messias middels optie tot koop omgezet.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.