AC Milan-fans lachen 'ezel' De Roon uit na rode kaart

Reacties

Marten de Roon en de supporters van AC Milan zullen voorlopig wel geen dikke vrienden met elkaar worden. De Oranje-international kreeg donderdag rood tegen I Rossoneri, en dat leverde hem na afloop het nodige hoongelach op.

AC Milan-fans lachen 'ezel' De Roon uit na rode kaart
© Pro Shots
Atalanta Bergamo
Atalanta Bergamo
0 - 2
AC Milan
AC Milan

De Roon en Atalanta beleefden zondag een zure afsluiter van het seizoen. De thuisploeg was al zeker van Champions League-voetbal, maar door de 0-2 nederlaag tegen AC Milan (dat daardoor ook weer in het miljardenbal mag spelen) zakte La Dea op de slotdag naar de derde plek. AC Milan steeg juist naar de tweede plek en eindigt dus nog boven Atalanta.

Voor De Roon was het al helemaal een avond om snel te vergeten. De Nederlandse middenvelder kreeg in blessuretijd de rode kaart, bij een opstootje rondom de penalty waaruit de 0-2 viel. Bij het verlaten van het veld leek hij in alle hectiek zelfs nog een duwtje uit te delen aan scheidsrechter Maurizio Mariani.

Na afloop reageerde De Roon zelf op Twitter. 'Notitie voor mezelf: AC Milan-fans onthouden het als je een grap over ze maakt', zo schreef hij. Daarmee doelde hij op een eerdere opmerking dit seizoen, na de heenwedstrijd. Toen won Atalanta in San Siro namelijk met 0-3 en was het De Roon die kon lachen. Dit keer was het dus andersom: de ex-middenvelder van Sparta Rotterdam en SC Heerenveen deelt een filmpje met de vele reacties die hij op social media kreeg vanuit Milaan. 'Ezel', zo wordt hij bijvoorbeeld genoemd.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.