AC Milan bereidt zich voor op een leven zonder Donnarumma

Reacties

AC Milan staat op het punt om zich te versterken met Mike Maignan. De doelman van Lille is reeds in Milaan gearriveerd en zal deze dinsdag medisch gekeurd worden door de Italiaanse grootmacht.

AC Milan bereidt zich voor op een leven zonder Donnarumma
© Pro Shots

Milan en Lille hebben een akkoord bereikt over een transfersom van ongeveer vijftien miljoen euro plus bonussen. Voor de 25-jarige Maignan, die zondag nog met Lille kampioen van Frankrijk werd, ligt er een meerjarig contract klaar in het San Siro.

Met de aanstaande komst van Maignan lijkt Milan voor te sorteren op een vertrek van Gianluigi Donnarumma. De huidige eerste keus van Milan onder de lat beschikt over een aflopend contract en de club heeft zijn best gedaan om de verbintenis te verlengen. De onderhandelingen met Mino Raiola verliepen echter bijzonder moeizaam, waardoor een transfervrij vertrek van Donnarumma nu in de maak lijkt. Maignan zal immers niet als tweede keeper naar het San Siro komen.

Maignan is afkomstig uit de jeugdopleiding van Paris Saint-Germain en maakte in 2015 de overstap naar Lille. In het kampioensjaar noteerde hij liefst 21 clean sheets en kreeg hij maar 23 tegendoelpunten. Maignan heeft één interland voor de Franse nationale ploeg achter zijn naam staan en zit bij de EK-selectie. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.