Aanvaller Lens geniet van wereldgoal tegen Onana

Reacties

Florian Sotoca wist zaterdag genoeg toen hij Andre Onana voor zijn doel zag staan. De aanvaller van RC Lens dacht niet na en verschalkte de doelman van Manchester United vanaf een meter of 45.

Aanvaller Lens geniet van wereldgoal tegen Onana
© Pro Shots

Het was ongetwijfeld een van Sotoca's mooiste doelpunten in zijn carrière. 'Ik wist dat Onana vaak heel hoog staat en probeerde het gewoon', zegt hij tegen La Voix du Nord. 'Ik dacht dat hij hem op het laatste moment eruit zou halen. Het is een raar doelpunt op een droomlocatie, tegen een team dat in Engeland voor de titel gaat spelen. Het doelpunt deed ons goed, omdat we goed in de wedstrijd zaten. Ik ben blij, al had ik graag gezien dat we hadden gewonnen.'

Door doelpunten van Marcus Rashford, Antony en Casemiro wist Manchester United de achterstand in de tweede helft om te buigen. Een dag later, op zondag, speelde de ploeg van Erik ten Hag met 1-1 gelijk tegen het Spaanse Athletic Bilbao.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.