Aanstelling ondanks degradatie: Brood gaat bij NAC voor promotie

Reacties

Ruud Brood blijft twee jaar langer verbonden aan NAC Breda. De 56-jarige coach moet de Brabanders proberen terug naar de Eredivisie te loodsen.

Aanstelling ondanks degradatie: Brood gaat bij NAC voor promotie

Brood kwam het voorbije seizoen naar Breda toen de problemen al gigantisch waren. De voormalige assistent-trainer van PSV bleek de oplossing ook niet te hebben en degradeerde met NAC.

Toch ziet Brood toekomst in Breda en krijgt hij het vertrouwen van de club. De opvolger van Mitchell van der Gaag had een aflopend en heeft dat nu voor twee jaar verlengd. NAC bracht het nieuws telefonisch naar buiten bij de seizoenkaarthouders.

De oud-speler van NAC zegt in het persbericht over zijn definitieve aanstelling: 'Bij mijn aantreden in maart heb ik direct uitgesproken dat ik bij een eventuele degradatie niet weg zou lopen voor de uitdaging om met NAC de Keuken Kampioen Divisie in te gaan. De degradatie is helaas een feit geworden en de opgave om terug te keren op het hoogste niveau is niet eenvoudig, maar mijn geloof in deze club is dermate groot dat ik vol overtuiging aan de slag ga.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer NAC Breda
Meer over NAC Breda
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.